Forsendelse

Varer til afhentning og varer til forsendelse

Køb for min. 400 kr og få GRATIS forsendelse i DK*

Hos Alletidersting kan du vælge om du vil have din vare sendt med posten, eller om du selv vil afhente den. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være visse ting i butikken som KUN kan afhentes (som vi IKKE kan sende) - det kan f.eks. være hvis varen er særligt skrøbelig, stor, tung eller uhåndterlig, eller hvis vi har vurderet at varens pris er så lav i forhold til varens forsendelsespris, at det ikke kan svare sig at sende.

Det er altså IKKE muligt at få en vare tilsendt, i de tilfælde hvor der er skrevet på varen at den KUN er til afhentning. Derfor skal man afhente ALLE varer på en order hvor der indgår en ting der ikke kan sendes (f.eks. et møbel). 

Forsendelser med postdanmark eller GLS

Da denne webshop er på hobbyplan (den styres i fritiden ved siden af et normalt fuldtidsjob) vil afsendelse af varer og svar på evt. spørgsmål, ske så hurtigt det er muligt. Vi sørger normalt for at afsende din pakke 1-3 dage efter modtaget betaling. Normalt vil det allerede være dagen efter (hvis det altså ikke er weekend).

Vi sender med PostDanmark eller GLS og (som almindelige breve eller pakkepost). Din pakke vil normalt kunne være fremme indenfor 1-5 dage.

For at det skal være overskueligt, så sender til samme priser uanset om det er en lille og let eller stor og tung pakke. Hvis du vælger at pakken skal sendes som brevpost koster det 45 kr hvis den skal sendes til Danmark og 100 kr hvis det er til et andet EU land.*

Hvis du vælger at sende som pakkepost koster det 90 kr hvis det er til Danmark og 120 til EU lande.*

ALLE forsendelser til Danmark er GRATIS hvis du køber for over 400 kr*

*(Der kan være visse undtagelser ved særligt store tunge varer, men disse vil være mærket med dette hvis det er tilfældet)

Forsendelsesprisen inkluderer både porto og udgift til kasse eller kuvært osv. Vi anbefaler at du bestiller alle varer på en og samme order, da vi ikke kan kombinere flere ordrer og fratrække fragtomkostninger (i tilfælde af flere ordrer, vil der komme fragt på dem alle). Varerne afsendes på eget ansvar, men vi vil sørge for at de bliver pakket forsvarligt og bedst muligt.

Afhentning af dine varer hos AlleTidersTing i Hvidovre.

Det er også muligt for dig at spare udgiften til fragt, ved selv at afhente din pakke på vores adresse. Vi gør igen opmærksom på at denne webshop køres i fritiden, derfor skal du kontakte os f.eks. via kontaktfanen og aftale hvad tid du ønsker at komme. 

Det vil for det meste kun være muligt at afhente varer på hverdage efter kl 17.00 eller i weekender.

Hvis du selv ønsker at afhente din vare, er det derfor vigtigt at du skriver til os inden du kommer og aftaler en tid, således at dine varer kan være klar når du ankommer. Se vores adresse, telefonnummer og mail nederst på siden.

Betaling

På websiden er der mulighed for at betale med kreditkort, Paypal konto, bankoverførsel, mobilepay. Ved afhentning er der mulighed for at betale kontant eller med mobilepay (du kan naturligvis også betale på websiden med det samme med kreditkort, paypal eller bank inden du afhenter). Du kan læse mere under betaling.

Afhentnings adressen er:

Alletidersting

Strandbovej 11

2650 Hvidovre