Forsendelse

Varer til afhentning og varer til forsendelse

GRATIS forsendelse i DK

Hos Alletidersting kan du vælge om du vil have din vare sendt med posten, eller om du vil se den i virkeligheden først og selv afhente den i Hvidovre. Du skal dog være opmærksom på, at der indimellem kan være visse ting på siden som KUN kan afhentes (som vi IKKE kan sende) - det kan f.eks. være hvis varen er særligt skrøbelig, stor, tung eller uhåndterlig..

Det er altså IKKE muligt at få en vare tilsendt, i de tilfælde hvor der er skrevet på varen at den KUN er til afhentning. Derfor skal man afhente ALLE varer på en order hvor der indgår en ting der ikke kan sendes - denne type varer vil dog altid være mærket tydeligt med "Sendes ikke". 

Forsendelser med postdanmark eller GLS

Da denne webshop er på hobbyplan (den styres i fritiden ved siden af et normalt fuldtidsjob) vil afsendelse af varer og svar på evt. spørgsmål, ske så hurtigt det er muligt. Vi sørger normalt for at afsende din pakke 1-3 dage efter modtaget betaling. Normalt vil det allerede være dagen efter (hvis det altså ikke er weekend).

Vi sender med PostDanmark, GLS, DAO eller det firma der nu lige passer bedst til opgaven afhængig af størrelsen på pakken. 

Afhentning af dine varer hos AlleTidersTing i Hvidovre.

Det er også muligt for dig at afhente din pakke på vores adresse. Vi gør igen opmærksom på at denne webshop køres i fritiden, derfor skal du kontakte os f.eks. via kontaktfanen og aftale hvad tid du ønsker at komme. 

Det vil for det meste kun være muligt at afhente varer Mandage 10-21, eller tirs-fre efter kl 17.00 eller i weekender.

Hvis du selv ønsker at afhente din vare, er det derfor vigtigt at du skriver til os inden du kommer og aftaler en tid, således at dine varer kan være klar når du ankommer. Se vores adresse, telefonnummer og mail nederst på siden.

Betaling

På websiden er der mulighed for at betale med kreditkort, Paypal konto, bankoverførsel, mobilepay. Ved afhentning er der mulighed for at betale kontant eller med mobilepay (du kan naturligvis også betale på websiden med det samme med kreditkort, paypal eller bank inden du afhenter). Du kan læse mere under betaling.

Afhentnings adressen er:

Alletidersting

Strandbovej 11

2650 Hvidovre