Vores vilkår og betingelser

Varetyper

Malerier - tegninger - tryk - Håndarbejde - foto - Unika

På AlleTidersTing finder du malerier, tegninger, foto og håndarbejde lavet af kunstneren Tine Nordbred. 

Vi gør opmærksom på at denne webshop er på hobbyplan. Den styres i fritiden ved siden af et normalt fuldtidsjob. Derfor vil afsendelse af varer og svar på evt. spørgsmål, ske så hurtigt det er muligt (vi bestræber os på altid at svare på mail samme dag).

Priser

Varens pris vil afhænge af varens værdi, mængden af brugte materialer, antal arbejdstimer brugt i fremstillingen osv, samt hvor meget "unika" den er (er der fx lavet 1 eller 20 af den). Priserne er ikke "fastlåst" men kan godt ændres hvis AlleTidersTing skønner at en vare skal have ændret pris. En pris vil dog aldrig kunne ændres hvis kunden allerede har betalt for den eller reserveret den. Der tages naturligvis forbehold for tydeligt fejlagtige priser, som åbentlyst er forkerte. Du kan læse om dine betalingsmuligheder under betalings muligheder.

Forsendelse

Vi sender alle varer med Postdanmark, GLS, DAO eller andet der skønnes bedst egnet i det enkelte tilfælde. Pakken bliver forsvarligt indpakket før afsendelse. Pakken sendes som almindelig brevpost eller pakkepost afhængig af hvor stor pakken er.  Alle køb sendes GRATIS til adresser i Danmark. Læs mere under Forsendelse. For forsendelser til udlandet skal Vi kontaktes først.

Der kan indimellem være enkelte varer der er for store eller tunge til at blive sendt. Disse vil kun være til afhentning på vores adresse. Ved disse varer skal du huske at ringe eller skrive på forhånd og aftale tid for afhentningen. Kan en vare ikke sendes med Postdanmark, vil det fremgå af vareteksten. Du kan læse mere under forsendelse.

Alle varer kan naturligvis også hentes på vores adresse i Hvidovre hvor det også er muligt at aftale et besøg for at se varen først.

Reklamation

Der er helt almindelig reklamationsret. Skulle du modtage en vare der ikke lever op til det lovede, som er itu, eller defekt, beder vi dig om at kontakte os hurtigst muligt så vi kan løse problemet. Hvis du fortryder dit køb, kan du returnere varen indenfor 14 dage, men vi ser gerne du ringer eller skriver først, så vi er opmærksomme på at din pakke er på vej. Du kan enten aflevere pakken personligt (medbring ordernummer/faktura og navn på den der bestilte varen), eller du kan sende den retur også vedlagt ordernummer/faktura og navn på den der bestilte varen.

Vær opmærksom på at du selv skal betale porto på returfragten. Vi modtager ikke pakker der er sendt ufrankeret.

Skal en vare sendes retur, eller afleveres hos AlleTidersTing igen, er det nødvendigt at vi får dit navn, ordrenummer eller faktura så vi kan finde dig i systemet.

Returnering

Skal du returner en vare, så kontakt os pr email først. Vi beder dig om at kontakte os og aftale nærmere om det skal sendes eller du selv vil komme og aflevere varen. Hvis varen skal sendes tilbage, skal det være til samme adresse som ved afhentning. (se herunder)

 

AlleTidesTing

CVR: 37367036

Att. Tine Nordbred

Strandbovej 11

2650 Hvidovre 

Telefon: 20741657 (hverdage 17-20, weekend samt mandage 11-19)

Kontakt via mail

Hvis du er uheldig at ringe mens der er optaget, eller hvor vi ikke lige når at tage telefonen, kan du altid sende en mail, eller prøve igen senere