Lidt om AlleTidersTing

Opstart

Denne webshop er påbegyndt januar 2014, men den endelige ide med fotorekvisitter osv er først kommet til i begyndelsen af 2016. 

AlleTidersTing er startet op for at have et sted med en masse søde og spændende ideer til foto rekvisitter, - såkaldte fotoprops. Vi har primært rekvisitter til babyfotografering, da jeg følte at det var noget vi ikke rigtigt havde så meget af i DK. 

De håndarbejdsting som er hjemmelavet, findes kun til salg på vores webside og kun i små mængder - det er unika varer! Med tiden vil der komme flere nye varer som vi finder rundt om i verden, og indkøber til denne web-shop. 

På websiden finder du også re designede varer. Tanken bag salg af de redesignede varer, er at genbruge ting og deraf med god fantasi kunne skabe nye smukke unikke og helt anderledes ting - det handler blot om at se de muligheder der ligger under overfladen.

  • Du får god behandling
  • Vi er omhyggelige med din order
  • Vi er til at snakke med

Fremtiden

Ønsket er naturligvis med tiden at udvide shoppen med mange flere spændende ting, men det er noget der vil ske løbende efterhånden som der er tid og økonomi til det - Rom blev jo heller ikke bygget på en dag! 

Jeg er rigtig glad for at arbejde med grafik, webshops, varer og kundeservice, og har derfor et ønske om at kunne få mulighed for at videreudvikle og forbedre min shop fremadrettet. Indtil videre er denne butik dog på hobbyplan - dvs. den drives i fritiden ved siden af normalt fuldtidsarbejde.

Laver du håndarbejde?

Er du god til at strikke, sy, hækle, eller har du andre ting der er egnede til fotorekvisitter, så er du velkommen til at skrive til os så vi kan få en snak om vi måske kan finde ud af noget.

Vi kan især være interesseret i at købe fra dig hvis du strikker flotte huer, laver søde dukker, tæpper eller andet?. Så skriv endelig hvis du er kreativ med dit håndarbejde men mangler et mål med din produktivitet. 

Udtalelser

Super fine varer og veludført håndværk, glæder mig til at se hvad der er kommet af nye varer næste gang jeg kigger forbi

Lækkert håndarbejde!

Hurtig respons og god service, jeg var fuldt tilfreds :-).

Tak for god service

att-logo-ny_1.jpg