Lidt om AlleTidersTing

Opstart

Denne webshop er påbegyndt januar 2014, men var oprindeligt en webside med håndlavede fotorekvisitter osv. 

Senere hen er interessen drejet meget mere over på det kreative i form af kunst: malerier, tegninger, foto, grafik, digital kunst mm.. og til sidst var der ikke tid nok til fotorekvisitterne mere. Derfor er siden nu lavet om til kun at omfatte kunst af Tine Nordbred, hvilket tidligere kun var på siden www.nordbred.dk 

  • Originale malerier og tegninger
  • Grafisk arbejde
  • Foto og digitalkunst

Fremtiden

Ønsket er naturligvis med tiden at udvide shoppen med mange flere spændende ting, men det er noget der vil ske løbende efterhånden som der er tid og økonomi til det.

Der er en stor interesse i at arbejde med grafik, webshops, varer og kundeservice, men den største interesse og dermed også der hvor tiden helst skal bruges, er på det kreative. Senere hen går drømmen i retning mod at åbne et lille galleri / kunstbutik, men indtil videre er denne butik på hobbyplan - dvs. den drives i fritiden ved siden af normalt fuldtidsarbejde så der kommer til at gå noget tid.

Har du brug for hjælp med en opgave?

Det kan være en fotoopgave, en grafikopgave fx. med banner til din web/FB eller andet, eller måske du ønsker et maleri hvori der skal indgå noget bestemt efter dit ønske. Måske du har et foto du godt ville have lavet et digitalt kunstværk ud af eller måske en tegning ? 

- Du er altid velkommen til at skrive, så vi kan få en snak om vi måske kan finde ud af noget.

Udtalelser

TUSIND tak for handlen. Er meget glad for maleriet allerede, og min mand er også meget begejstret

Smukt maleri

Hurtig til at svare og super service :-).

Tak for god service

att-logo-ny_1.jpg