Lys lilla hue

75,00 kr

37,50 kr

-50%

produkt detaljer

ATT-31

Ny

Lille hæklet hue med lange snore

Flere detaljer

2 Varer

Sidste stk.

Materiale Naturgarn
Egnet til Alm. brug
Egenskaber Unika
Fremstillingsmåde Hæklet
Dreng/Pige Pige
Størrelse ca 0-6 mdr

Denne hue er hæklet af fint lyserødt og langhåret garn der giver et sødt look til en lille nyfødt. Huen har 3 hæklede snore i hver side.

Lille - passer til 0-6 mdr.

- Kun lavet i 2 eksemplarer.

Pasnings Instruktion:

Vi bruger forskellige slags garn, stof, snore osv når vi laver vores fotorekvisitter. Vi anbefaler derfor at undgå maskinvask. Når din fotorekvisit trænger til vask, er det bedst at håndvaske i koldt eller lunkent vand med et mildt uldvaskepulver eller en mild hårshampoo. Efter vask lægges rekvisitten (fx huen) forsigtigt fladt til tørre på et håndklæde. Visse ting kan også være lavet af materialer der ikke tåler vask (fx papir, strå mm), så vurder først materialet varen er lavet af inden evt. vask.

Sikkerhed:

Vær opmærksom på at en del af vores varer er lavet decideret til brug som fotorekvisitter og at de derfor ikke nødvendigvis er egnede til brug som alm. babytøj pga. Snore, perler osv. – Lad aldrig en nyfødt ude af syne ved brug af rekvisitter. Er du på udkig efter mere alm. babytøj kan dette findes i kategorien Alm. babytøj – her gælder dog stadig at man altid skal være opmærksom ift små børn hvis der er lange snore osv

PT. ingen kunde kommentaer

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Produkter i samme kategori:

Blankets and wraps

PayPal