Blomster Kyse

79,00 kr

39,50 kr

-50%

produkt detaljer

ATT-72

Istandsatte

Sød og romantisk kyse med store lyserøde tyl-blomster på hver side - omsyet og redesignet ud fra dame skjorte og hårbøjler med blomster..

Flere detaljer

1 Vare

Sidste stk.

Materiale Sammensat
Egnet til Fotoshoot
Egenskaber Redesign
Fremstillingsmåde Syet
Dreng/Pige Pige
Størrelse 0-3 mdr

Pasnings Instruktion:

Vi bruger forskellige slags garn, stof, snore osv når vi laver vores fotorekvisitter. Vi anbefaler derfor at undgå maskinvask. Når din fotorekvisit trænger til vask, er det bedst at håndvaske i koldt eller lunkent vand med et mildt uldvaskepulver eller en mild hårshampoo. Efter vask lægges rekvisitten (fx huen) forsigtigt fladt til tørre på et håndklæde. Visse ting kan også være lavet af materialer der ikke tåler vask (fx papir, strå mm), så vurder først materialet varen er lavet af inden evt. vask.

Sikkerhed:

Vær opmærksom på at en del af vores varer er lavet decideret til brug som fotorekvisitter og at de derfor ikke nødvendigvis er egnede til brug som alm. babytøj pga. Snore, perler osv. – Lad aldrig en nyfødt ude af syne ved brug af rekvisitter. Er du på udkig efter mere alm. babytøj kan dette findes i kategorien Alm. babytøj – her gælder dog stadig at man altid skal være opmærksom ift små børn hvis der er lange snore osv

PT. ingen kunde kommentaer

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Produkter i samme kategori:

Blankets and wraps

PayPal